Football Talk

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι 3-1: Οι «ερυθρόλευκοι» με μία… θρυλική εμφάνιση κλείνουν θέση στους ομίλους (video)

Ολυμπιακός – Τσουκαρίτσκι 3-1: Οι «ερυθρόλευκοι» με μία… θρυλική εμφάνιση κλείνουν θέση στους ομίλους (video)

Καθολική εμφάνιση για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, με τους «ερυθρόλευκους» να δείχνουν από νωρίς τα… δόντια τους (3-1). Το εισιτήριο για τους ομίλους του Europa League πηγαίνει από σήμερα (24/08) στον Πειραιά, παρά το γκολ στις καθυστερήσεις. 

Ολυμπιακός για να τρίβεις τα… μάτια σου.

Οι «ερυθρόλευκοι» με δύναμη ψυχής και ποιότητα κατατρόπωσαν την Τσουκαρίτσκι για τα play off του Europa League, με τους Σέρβους σε ολόκληρη την αναμέτρηση να μην καταφέρνουν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, με εξαίρεση την τελευταία φάση του παιχνιδιού. Με το τελικό 3-1 έχει σχεδόν «κλειδώσει» από τώρα την θέση του στους ομίλους του Europa League.

Στο 3’ ο Βρουσάι γέμισε από δεξιά, ο Μασούρας είδε την κεφαλιά του να απομακρύνεται από τον τερματοφύλακα της Τσουκαρίτσκι, αλλά ο Ελ Κααμπί ήταν εκεί που έπρεπε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 και το πρώτο του γκολ στα «ερυθρόλευκα»!

Οι Πειραιώτες μάλιστα είχαν δοκάρι στο 6’ με τον Φορτούνη, αλλά και ακυρωθέν τέρμα στο 7’ με τον Μασούρα.

Τελικά, όμως, βρήκε εκ νέου δίχτυα στο 15’, με τρομερό σουτ του Κώστα Φορτούνη για το 2-0, θέτοντας τις βάσεις για την πρόκριση!

Άλλη μία φάση για τον Ολυμπιακό με την προβολή του Ελ Κααμπί στο 31’, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα όμως να μπλοκάρει με επιτυχία την μπάλα.

Στο 40ο λεπτό ο Φορτούνης με μία σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ελ Κααμπί και ο Μαροκινός με κεφαλιά έκανε εύκολα το 3-0.

Στο 56ο λεπτό ο Μπιέλ δοκίμασε το πόδι του από μακριά αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και πέρασε για λίγο άουτ.

Η πίεση από τους «ερυθρόλευκους» συνεχίστηκε με τον Ισπανό να απειλεί τόσο στο 74’ όσο και στο 76’ με δυνατά σουτ που δεν βρήκαν όμως τον δρόμο τους προς το βάθος της εστίας.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Τσουκαρίτσκι μείωσε σε 3-1 με κοντινή κεφαλιά του Γιάνκοβιτς.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ν. Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Βρουσάι, Ρέτσος (70' Πορόσο), Φρέιρε, Κίνι, Καμαρά (59' Έσε), Ιμπόρα, Μασούρας (59' Σκάρμπα), Μπιέλ, Φορτούνης, Ελ Κααμπί (70' Ελ Αραμπί)

Τσουκαρίτσκι (Ι. Μάτιτς): Σαμούροβιτς, Σούμποτιτς, Ντρέζιτς, Στεβάνοβιτς, Τόσιτς, Κόβατς (46' Ντόσιτς), Σισοκό, Στάνκοβιτς, Ρόγκαν, Ιβάνοβιτς (86' Μάριο), Εντιαγέ (46' Γιάνκοβιτς)


Άγγελος Κρεμαστός 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0